Σχολές

Η αναρρίχηση βράχου είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα, αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Αποτελεί μια άριστη άσκηση για όλο το σώμα αλλά και το μυαλό αφού μεταξύ άλλων απαιτεί θέληση, συγκέντρωση, ευλυγισία, ισορροπία, αποφασιστικότητα και δύναμη. Τα οφέλη από τη συμμετοχή είναι πολλαπλά αφού διεγείρονται οι αισθήσεις με ένα μοναδικό τρόπο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Είναι διαδεδομένη σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου υπάρχουν βράχια. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη και η αγωνιστική της μορφή είναι στα υπό ένταξη αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Η αναρρίχηση είναι χαρά, ζωή, ενέργεια, υγεία. Μα πάνω απ’ όλα είναι όλα αυτά που θα νιώσετε για πρώτη φορά στη ζωή σας και ποιος ξέρει, μπορεί και στη συνέχεια»
Μάριος Χατζηπετρής, εκπαιδευτής αναρρίχησης

Οι σχολές αναρρίχησης της One Step Further ξεκίνησαν το 2003 και είναι προσεγμένα σχεδιασμένες ούτως ώστε να συνδυάζουν τη μάθηση με την ευχαρίστηση μέσα από νέες επαναστατικές μεθόδους διδασκαλίας. Διοργανώνονται δυο σχολές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μια για αρχάριους που επιθυμούν να γνωρίσουν την αναρρίχηση και τις τεχνικές της και μια για αναρριχητές που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να προχωρήσουν παραπέρα. Επιλέξτε τη Σχολή που απευθύνεται στις ικανότητες, την εμπειρία και τις ανάγκες σας: