Όροι συμμετοχής

 1. Στην παιδική κατασκήνωση «Kids Adventure Camp» μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 8 μέχρι 14 ετών με γονική συγκατάθεση. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς με σχετικά καλή φυσική κατάσταση, πρόθυμοι τόσο για συνεργασία με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες όσο και για τήρηση των οδηγιών των εκπαιδευτών της κάθε δραστηριότητας. Αν το παιδί σας έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποια ιδιαιτερότητα θα χαρούμε να το συζητήσουμε μαζί σας και να αποφασίσουμε μαζί αν θα επωφεληθεί από τη συμμετοχή του στην κατασκήνωση. Οι δραστηριότητες στη φύση είναι διασκεδαστικές αλλά εμπεριέχουν κάποιους κινδύνους οι οποίοι ελαχιστοποιούνται από τους ειδικούς σε κάθε δραστηριότητα με την τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας και με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού για κάθε δραστηριότητα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος τον οποίο οι συμμετέχοντες και οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν και να αποδέχονται. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των εκπαιδευτών σε ότι αφορά την εκτέλεση του προγράμματος και τις διάφορες δραστηριότητες. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων αρνηθεί να υπακούσει στις οδηγίες των εκπαιδευτών, ο Υπεύθυνος της κατασκήνωσης έχει το δικαίωμα να τον αποβάλει. Η One Step Further σαν διοργανωτής της κατασκήνωσης για τη βελτιστοποίηση του επιπέδου ασφάλειας συνεργάζεται με έμπειρους και προσοντούχους συνοδούς & εκπαιδευτές δραστηριοτήτων και χρησιμοποιεί εξειδικευμένο, πιστοποιημένο και κατάλληλο προς χρήση εξοπλισμό δραστηριοτήτων και η ευθύνη της περιορίζεται μόνο σε αυτά.
 2. Μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας στην ιστοσελίδα μας ή να συμπληρώσετε τη Δήλωση Συμμετοχής και να την επιστρέψετε υπογραμμένη στο γραφείο μας μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής. Εγγραφές σε κάθε περίοδο γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων. Το κλείσιμο εγγραφών κάθε περιόδου ανακοινώνεται μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις. Η εγγραφή επιβεβαιώνεται μόνο αφού γίνει η πληρωμή.
 3. Πολιτική ακύρωσης:
  a. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης, 40% του συνολικού ποσού θα χρεωθεί.
  b. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης, 65% του συνολικού ποσού θα χρεωθεί.
  c. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης, 80% του συνολικού ποσού θα χρεωθεί.
  d. Σε περίπτωση μη εμφάνισης το συνολικό ποσό θα χρεωθεί.
  e. Σε περίπτωση αποχώρησης του συμμετέχοντα από την κατασκήνωση είτε για προσωπικούς λόγους είτε λόγω μη συμμόρφωσης δεν επιστρέφονται χρήματα. 
  f. Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής σε camp μικρότερης διάρκειας θα γίνεται σε αναλογία, όπως ανακοινώνεται πιο πάνω.
  g. Σε περίπτωση ακύρωσης της κατασκήνωσης λόγω διαταγμάτων της κυβέρνησης, θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό πλην €20 για τέλος επεξεργασίας της αίτησης. 
 4. Η One Step Further διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα της κατασκήνωσης για λόγους ασφάλειας (πχ κακές καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, απεργίες, χαμηλό επίπεδο συμμετεχόντων κ.ά) και υποχρεούται να προτείνει εναλλακτικό πρόγραμμα. 
 5. Ο υπεύθυνος κατασκήνωσης και οι εκπαιδευτές δραστηριοτήτων της One Step Further έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν σε κάποιον από τους συμμετέχοντες να συμμετέχει σε κάποια δραστηριότητα ή σε περισσότερες, εάν με τη συμπεριφορά του θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή την ομάδα, χωρίς αυτό να δημιουργεί αιτία αποζημίωσης. 
 6. Κάθε αλλαγή προγράμματος από τους συμμετέχοντες (ημερομηνία/περίοδος, προορισμός, αριθμός συμμετεχόντων κ.λ.π.) θεωρείται ακύρωση και αντιμετωπίζεται με τους όρους της παραγράφου 3. 
 7. Οι δραστηριότητες της One Step Further καλύπτονται από ασφάλεια ατυχήματος. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου και μπορεί να σταλεί αν ζητηθεί. Εξαιρούνται από την ασφάλιση οι απώλειες ή φθορές προσωπικών ειδών (αντικειμένων ή ρούχων). Τυχόν ζημιές που θα προκύψουν στις εγκαταστάσεις ή τον εξοπλισμό, θα επιβαρύνουν τους υπαίτιους. 
 8. Οι μετακινήσεις από και προς τη Λευκωσία και τη Λεμεσό γίνονται με ιδιωτικό λεωφορείο ή άλλο επιβατικό όχημα. Αν κάποιος χάσει την ομαδική αναχώρηση που προβλέπεται από το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να μεταβεί στον χώρο με δικά του έξοδα και δικό του μέσο. 
 9. Στην κατασκήνωση δεν επιτρέπεται η χρήση κινητού τηλεφώνου. Τα παιδιά θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικώς μια φορά τη Δευτέρα το απόγευμα. Αν το ζητήσουν μπορούν να κάνουν ένα δεύτερο τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της βδομάδας (ισχύει μόνο για τα 6ημερα camps). Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε έκτακτα με τα παιδιά σας πρέπει να καλέσετε τον υπεύθυνο κατασκήνωσης. Θα σας δοθούν αριθμοί τηλεφώνων επικοινωνίας. Η συχνή επικοινωνία είναι αχρείαστη και εμποδίζει την ομαλή προσαρμογή του παιδιού στη ζωή της κατασκήνωσης. 
 10. Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις από γονείς ή/και συγγενείς ή/και φίλους κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης. 
 11. Δεν επιτρέπεται οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους φαγώσιμα (καραμέλες, μπισκότα κλπ).
 12. Ομαδικές φωτογραφίες από την κατασκήνωση μπορεί να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα/ προωθητικό υλικό.
 13. Αναλυτικό πληροφοριακό έντυπο για συμμετέχοντες και το πρωτόκολλο προστασίας Covid-19 θα σταλεί μετά την εγγραφή. 
 14. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αρνητικό rapid ή PCR test με ισχύ 72 ώρες πριν την έναρξη της κατασκήνωσής τους.