Περιγραφή

Η ομάδας σας ίσως έχει βαρεθεί το τυπικό πάρτι κάθε χρόνο. Μπορείτε να τους προσφέρετε μια εμπειρία που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, ξοδεύοντας όσα θα στοίχιζε ένα πάρτι της εταιρείας.

Παιχνίδια περιπέτειας/ ασκήσεις συνεργασίας (team building)

Οι έμπειροι επαγγελματίες της one step further διοργανώνουν συναρπαστικές υπαίθριες εταιρικές εκδηλώσεις στη φύση, βάσει των αναγκών και των στόχων της δικής σας εταιρείας, στις οποίες όλοι μπορούν να συμμετέχουν. Μέσα από παιχνίδια περιπέτειας, ευχάριστες δραστηριότητες στη φύση και ασκήσεις συνεργασίας και ομαδικότητας, η ομάδα διασκεδάζει, μαθαίνει και δημιουργεί δεσμούς και πνεύμα ομαδικότητας.

Επιλέξτε από μονοήμερες εκδηλώσεις περιπέτειας μέχρι πολυήμερες εκδρομές επιβράβευσης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Η one step further αναλαμβάνει με κάθε λεπτομέρεια το σχεδιασμό μιας μοναδικής εμπειρίας.

Μονοήμερο παιχνίδι περιπέτειας/ προσανατολισμού για όλο το ανθρώπινο δυναμικό (από 20 μέχρι 500 άτομα).

Μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια περιπέτειας και την άσκηση προσανατολισμού η ομάδα δένεται, μαθαίνει να συνεργάζεται, λύνει προβλήματα, διασκεδάζει μέσα από αυτά που κάνει και όχι σε μια αίθουσα διδασκαλίας. Μια μοναδική εμπειρία στη φύση που θα συζητείται για πολύ καιρό και θα ανεβάσει στα ύψη την ομαδικότητα και το ηθικό.

Δραστηριότητα περιπέτειας και χαλάρωσης στη φύση για την ομάδα διευθυντών (από 5 μέχρι 50 άτομα).

Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα η ηγετική ομάδα της εταιρείας σας μαθαίνει να παίρνει πρωτοβουλίες, δουλεύει τις ηγετικές της ικανότητες, δένεται και δημιουργεί δεσμούς και ταυτόχρονα, χαλαρώνει και αποβάλλει την ένταση, μακριά από τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Πώς να κάνετε κράτηση

If you wish book your next corporate event contact us today for more details.